Uw partner in horizontaal

en verticaal transport

Rupskranen

Rupskranen worden veelal ingezet voor langere aaneengesloten hijswerkzaamheden. Kraanverhuur Boekestijn biedt meerdere typen rupskranen aan, waaronder telescoop-rupskranen, rupskranen met vakwerkgiek en mini-rupskranen.

Telescoop-rupskranen beschikken over een vergelijkbare bovenbouw als weg-/terreinkranen, zijn daarmee snel en flexibel inzetbaar en hebben het voordeel van een goede verplaatsbaarheid (met last) dankzij het rupsonderstel.

De telescoop-rupskraan wordt vrijwel compleet per dieplader aangevoerd en is zeker ook geschikt voor kortstondige hijswerkzaamheden. In situaties waarin de werklocatie voor een mobiele kraan niet begaanbaar is of onvoldoende ruimte biedt kan de telescoop-rupskraan een uitkomst zijn.

De traditionele rupskraan met vakwerkgiek wordt in delen maar de werklocatie vervoerd en ter plaatse opgebouwd. Rupskranen zijn in uiteenlopende capaciteiten en uitvoeringen inzetbaar. Gieklengte en extra uitrusting met bijvoorbeeld (beweegbare) jib worden afgestemd op de uit te voeren werkzaamheden.

100 tons telescoop rupskraan

Hoofdmastlengte: 52,0
Jiblengte: 19,0
Type: Liebherr LTR1100
Opmerkingen: 2e lier + montage spits
Downloads:   Tabel

60 tons telescoop rupskraan

Hoofdmastlengte: 40,0
Jiblengte: 9,5 m (16,0 m optioneel)
Type: Liebherr LTR1060
Downloads:   Tabel

↑ Top