Uw partner in horizontaal

en verticaal transport

Overname Zwaar transport afdeling Fa. B. Spreen & Zn.

Overname Zwaar transport afdeling Fa. B. Spreen & Zn.

1 dec 2009

Met gepaste trots kondigen wij aan, dat Kraanverhuur D. Boekestijn B.V per 1 december 2009 de exceptioneel transport activiteiten van de Fa. B. Spreen & Zn. zal overnemen. Het onderdeel Grond-, Weg- en Waterbouw van de Fa. B. Spreen & Zn. zal ongewijzigd worden voortgezet door de heren B. en W. Spreen.

Na een vrij plotseling, maar prettig en vlot verlopen onderhandelingsproces zijn wij met de heren B. en W. Spreen en de betrokken chauffeurs tot een overeenstemming gekomen, waarbij zowel de zwaar transportmiddelen als de chauffeurs worden overgenomen en meeverhuizen naar ons bedrijf te Maasland.

Als kraanverhuur- en transportbedrijf zijn wij ervan overtuigd dat deze zwaar transport afdeling goed aansluit op onze huidige horizontale en verticale transportdiensten. Klanten kunnen rekenen op onze volledige inzet om de dienstverlening minstens op hetzelfde vertrouwde niveau voort te zetten met de voor u bekende, vakbekwame chauffeurs en het betrouwbare materieel, maar onder een nieuwe naam.

In de overgangsfase staat Wim Spreen in nauw contact met onze planners Jan van der Marel en René Boekestijn om de overgang zo geruisloos mogelijk te laten verlopen. Voor transportopdrachten kunt u per 1 december a.s. contact opnemen op 010-5916744.

Enthousiast en vol vertrouwen in de samenwerking hopen wij u in de toekomst van dienst te mogen zijn. Wij wensen de heren B. en W. Spreen succes met de voortzetting van het aannemingsbedrijf en danken hen voor het prettige contact omtrent deze overname tot dusver.

Related Posts

↑ Top