Uw partner in horizontaal

en verticaal transport

“Veiligheid loont”

“Veiligheid loont”

15 mei 2015

Vanwege een goede interventie bij werkzaamheden op Shell Pernis werd kraanmachinist Barend genomineerd voor de “Veiligheid loont” loterij. Op 15 april 2015 werd hij als gelukkige winnaar door René Montagne van Mammoet namens Shell verrast met een waardevolle reischeque.

Met “Veiligheid loont” wil Shell medewerkers die in hun werk voorbeeldgedrag tonen t.a.v. de HSE gedragsregels erkenning geven. Maandelijks mag elke medewerker een andere medewerker nomineren voor deelname aan de “Veiligheid loont” loterij ter waardering van HSE-Voorbeeldgedrag.

Barend was door René genomineerd voor het plegen van een goede interventie voorafgaand aan het hijsen van een bundel, waarbij het hijsplan, wat volgens de procedure was voorgeschreven, ontbrak. Hij constateerde dit tijdig en handelde adequaat door vooraf toestemming te vragen voor het opstellen van de kraan en daarna alsnog het hijsplan met de betrokkenen door te nemen. Zodoende kon het werk vrijwel zonder oponthoud veilig worden voortgezet.

Directie en medewerkers van Kraanverhuur Boekestijn hebben veiligheid als hoogste prioriteit en doen hun uiterste best om risico’s zoveel als mogelijk te beperken en te beheersen. Het volgen van procedures en instructies, het actief herkennen en voorkomen van risicovolle handelingen en een goede voorbereiding zijn hier onderdeel van. Een attentie als deze van Shell werkt extra motiverend en wordt gewaardeerd!

Related Posts

↑ Top