Uw partner in horizontaal

en verticaal transport

Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid, Milieu

Beleidsverklaring Kraanverhuur Boekestijn

Safety, Health, Environment and Quality (SHEQ)
Veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit zijn voor Kraanverhuur Boekestijn van groots belang. Dit bekrachtigt het bedrijf via de beleidsverklaring. Met deze beleidsverklaring als uitgangspunt heeft Kraanverhuur Boekestijn een SHEQ Managementsysteem dat voldoet aan de eisen van ISO 9001:2015 en VCA-Petrochemie 2017/6.0.

Download

ISISO9001-2015O 9001:2015 Kwaliteitsmanagement systeem
Kraanverhuur Boekestijn is ISO 9001 gecertificeerd sinds 1993 en streeft ernaar om samen met haar opdrachtgevers duurzame relaties uit te bouwen. Om dit te verwezenlijken vorm een vijftal succesfactoren de basis van de kwaliteit van onze dienstverlening: betrouwbaarheid, reactiesnelheid, veiligheid, empathie en tastbare zaken. Met de ISO 9001:2015-certificering laat Kraanverhuur Boekestijn zien dat het bedrijf voldoet aan internationale eisen op gebied van kwaliteitsmanagement.

Download

VCA Petrochemie
Kraanverhuur Boekestijn is VCA gecertificeerd sinds 1993. Deze certificering heeft betrekking op veilig werken en is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Binnen de organisatie wordt veel aandacht besteed aan veilig werken en veiligheid wordt breed gedragen. Veilig werken doe je namelijk met z’n allen!

Download

 

VVT – Vereniging Verticaal Transport
Kraanverhuur Boekestijn is aangesloten bij de Vereniging Verticaal Transport. De VVT is de brancheorganisatie voor bedrijven werkzaam in het verticaal transport. Verticaal transport staat voor hijsen, heffen en werken met een hoogwerker. De VVT is een organisatie die actief werk maakt van veilig en vakbekwaam werken en van de belangen van haar leden bij diverse relevante overheden.

 

Beleidsverklaring Kraanverhuur Boekestijn

Erkend Leerbedrijf
Aangezien gemotiveerde en vakbekwame medewerkers het visitekaartje van het bedrijf vormen, is een gedegen opleiding van onschatbare waarde. Leerlingen worden grotendeels intern opgeleid en daarbij begeleid door een leermeester. Kraanverhuur Boekestijn is volgens SBB erkend als leerbedrijf in de Mobiliteitsbranche voor de opleidingen Machinist hijswerk, Monteur mobiele werktuigen, Allround monteur mobiele werktuigen, bedrijfsautotechnicus en eerste bedrijfsautotechnicus. Regelmatig wordt gelegenheid geboden aan stagiaires om nader kennis te maken met de branche horizontaal- en verticaal transport en enthousiasme te ontwikkeling voor het veelzijdige vak. Zie ook onze informatiepagina van het SBB.

 

Download

 

Kraanverhuur Boekestijn

Maassluiseweg 1
3155 EJ Maasland

Routebeschrijving

Tel. 010 - 59 16744
Fax. 010 - 59 24229

info@boekestijn.nl

KvK Haaglanden 24217729
BTW nummer NL007617872 B01

Duurzaam ondernemen

Kraanverhuur Boekestijn onderneemt maatschappelijk verantwoord. Klik hier voor meer info.
↑ Top